Јадни оние, останати 5%

majbah-naslovna_majkatiitatkoti[fblike]

Види вака, пази ваму!!!
Значи, брат(уле) 95% од граѓаните не јадат јајца од риба (кавијар) и муда од бизон од делика(тесен) Теникс. Не возат Мерџо Мајбах и не одат на Сејшели или Бора Бора, важно ги слушаат Лајбах. Исто така, не пушат кубански а ни кожни…. пури! Нивните деца не им учат у елитни чколии и не ги негува телка. Тие, не купиле палати на море и у планина и јадат купуС и сланина. Со еден збор, споменативе 95% МаЌедонтси заштедиле, т.е. имаат просечна плата отприлике 3.000.000 денари месечно!!!
Јадни оние, останати 5%

595х90 px-01

Посетено 1.347 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!