Све је исто само њега нема! Пропаганда братуле, иста шема

chone[fblike]

Све је исто само њега нема! Пропаганда братуле, иста шема. Од секој нов избор немало бољи, народ овца, удри кољи. Директори, саветници и среќни птици, сега у фотељи уместо на улици! За оваква се демокраЦија боревме? Мир и хармонија ќе створевме? За кого како, само народу није лако! Кој е на листата следен? Не како пратен, него нареден… кој ли на терен бил највреден? Ја низ град у шетња, нема да ви праам више ФБ пометња!
Се глеаме на кафе мафе, можда боље скара мара, пуно крокодила мала бара
Шо е убав овој ден, ја насмеан, дека заљубљен….

595х90 px-01

Посетено 859 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

4anime tv. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

anime to watch 4Anime Gintama

The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants

4anime tv 4Anime One Piece (Dub)

Naruto (Dub) Episode 213

anime sites My Hero Academia