Случајност е ова или уметност

[fblike]

                         Чудна случка во музејот „Мома“ во Њујорк.

Дали дечкото случајно или намерно ја фрлил ракавицата на под 

не е воопшто битно. Важно е створена нервоза кај посетителите,
случајност е ова или уметност?!
Посетено 2.912 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!