Како Фејсбук Краде Милијарди Видео Прегледи

[fblike]
Фејсбук објави дека има 8 милијарди видео прегледи на ден, бројка што е направена од лаги, мамење и кражба. Сето ова е јавна тајна, ама Фејсбук се преправа дека се е ок, додека во исто време тешко ги оштетува независните креативци.
[youtube height=”400px” width=”100%”]https://www.youtube.com/watch?v=t7tA3NNKF0Q[/youtube]
Прочитај повеќе на| Pixel.mk
Посетено 559 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!