Некој да ми продаде искористена карта 3а Стинг?

Posted by Добра Музика on Monday, October 16, 2017 некој да ми продаде искористена карта 3а Стинг? 3а 20год ќе

Прочитај повеќе

Да имаше соживот

[fblike] да имаше соживот фудбалот ќе се играше во Скопје пред полни трибини, ќе имаше фешта во градов Околу стадион

Прочитај повеќе

Сириос, грчки остров: Како некои се грижат за своите гости

[fblike] како некои се грижат за своите гости Сириос, грчки остров Се кршам, еден грк другар и еден друг ме

Прочитај повеќе

Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн.

[fblike] Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн. а сега се збунка што

Прочитај повеќе

Детство без ни еден пар природно скинати фармерки

кога фабрички скинатите фармерки станаа „ин“ тогаш започна и глобалново затоплување Чудна коинциденција ама така е Порано позади секоја дупка,

Прочитај повеќе

Меси правел свадба. Гости едвај 260

Меси правел свадба Гости едвај 260…. каков клошар, не ми се верува Кај нас за полуматура на ќерка ти каниш

Прочитај повеќе

Едни убави бакшиши

[fblike] 1. Девојка ми нарачува чаша вода – и’ давам а она ми остава 50ден -девојко, беспари е водата, од

Прочитај повеќе