Детство без ни еден пар природно скинати фармерки

кога фабрички скинатите фармерки станаа „ин“
тогаш започна и глобалново затоплување
Чудна коинциденција ама така е
Порано позади секоја дупка, рецка и флека на фармерките
имаше поминато километража и секакви приказни
Па уште шокови кога се будиш а баба ти ги закрпила
Стварно не 3нам како детство имале тие
што немаат ни еден пар природно скинати фармерки 🙁

Посетено 859 пати