ПАР-НЕПАР

Па богатите имаат по 5-6 коли.
и имаат секакви регистрации,
и парни и непарни, со квадратни корени,
косинуси и тангенти, со равенки и крстозбори,
тајни масонски кодови и лајонес пасворди….
Ма они секако ќе возат кога сакаат
Посетено 254 пати