3драво Сара

-3драво Сара
-Не сум Сара
-Еј да, извини Наташа… те помешав со друга
-Не сум ни Наташа
-Чекај..леле колку сум расеан,па да, Маја си
-Што ти е бе на тебе, не сум ни Маја!
-Е па која си?
-3оран

Posted by Zoki Panker Todorovski on Thursday, November 9, 2017

595х90 px-01

Посетено 853 пати