Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн.

uefa bitni faci[fblike]
Гледам „битни“ фаци што секогаш
добиваат гратиси, ВИП ложи,
најбољи маси по кафеани итн.
а сега се збунка што не добиле карти за фудбалон
па ја пцујат УЕФА
Ако… гледате ли колку сте небитни,
дека „вашето“ поминува само во сељачкиот дел на Скопје

595x90

Посетено 3.197 пати