Игор и Преслава – новата сопственичка на пансионот Преспав, на снимањето на последните епизоди

  View this post on Instagram   Миле Бузалевски и Преслава – новата сопственичка на “Пансионот Преспав” #преслава #миле #преспав

Прочитај повеќе

КОНЕЧНО!!! Игор Џамбазов ви го претставува новиот ХИТ на легендарниот “Сељакот”

Д Сељак ис Каминг…Одам мамо Гуантанамо Д Сељак из Каминг…Одам мамо Гуантаномо #Дсељакот Posted by MAJKA TI I TATKO TI

Прочитај повеќе