Скопските жештини и убави девојки се најдоа кај Леонардо Ди Каприо

Изгледа дека најдоброто време за нашата Македонија допрва доаѓа, во екот на Оскарите и самата оскаровска еуфорија, холивудските ѕвезди никако да ја одминат Македонија.

Иако не директно, сепак Ди Каприо на својот Инстаграм профил сподели слика каде говори за климатските промени, и тоа не било која, туку на нашиот познат и реномиран фотограф Роберт Атанасовски.

Скопје и неговите жештини, вака или онака, со помош на бурното око на Роберт, успеа да го освои дури и Лео.

Фото Роберт Атанасовски

Посетено 1.832 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!