Интервју на Игор Џамбазов за “Репортер” (Видео)

Миле Бузалевски и јас сме си се нашле уште од дамна, дамна, само што еве сега имавме среќа да се запознаеме така лично. Има многу работи што Миле и Игор ги прават на ист начин, размислуваат за некои работи на потполни иста начин, консумирањето на малигани и внесувањето во крвта е исто така, но ете Миле Бузалевски мене ми помогна да сфатам дека една реченица што сум ја напишал пред 25 години  навистина била вистинска, а тоа дека алкохолот е за луѓе, а не е за говеда.

И додека ја снимавме третата сезона на Преспав, јас престанав да пијам алкохол, еве скоро две години. Сега на новогодишната ноќ ќе прославам две години како не пијам алкохол и на некој начин го изневерив другар ми Миле Бузалевски.

“Ги сакам жените, ама не можам да ги трпам повеќе од два часа, искрено со Игор Џамбазов.

Погледнете го видеото со ексклузивното интервју на Игор Џамбазов за “Репортер” кое го водеше Александра Георгиев.

Посетено 2.605 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

anime streaming. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

anime websites Demon Slayer: Entertainment District Arc

watch anime The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

anime website BANANA FISH

Attack on Titan Season 2 Episode 6

free anime My Hero Academia Season 5