Трогателно за гледање, одушевувачки за слушање. (Видео)

Никогаш не се откажувај, без обзир на се! Никогаш не се откажувај, без обзир на се! Posted by Добра Музика on Sunday, December 3, 2017

Еве некoј прикaз зa нoa “први нa Бaлкaнoт, први у светoт”.

Од циклусот статуси “никоаш ништо нема да се смене”. Воа ми се деси пред две години на една автобуска станица по Македонијата и случката е болно реална. Ре-пост од 2015-та година: Еве некoј прикaз зa нoa “први нa Бaлкaнoт, први у светoт”. Сaбaјле дoде...

Се случи нешто што не смееше да се случи. СЕ ОТКАЖА ПРЕТСТАВА ВО МНТ.

Пријатели и љубетели на театарот, денеска се случи нешто што не смееше да се случи. СЕ ОТКАЖА ПРЕТСТАВА ВО МНТ. Покрај мојата сугестија и наредба да се игра претстава, глумците своеволно одбија да ја играат претставата “Ничија земја”, како подршка за приве...

Фчерашни Новости – Сезона 3, Епизода 9 (Видео)

Епизодата 9 на пародичните вести во целиот свој сјај фрла нов поглед на работите кои ни се случуваа во изминатата недела. Последни дознајте: Кој седи на преговарачката маса за Влада во сенка? Ќе се смени ли нешто за верниците ако БПЦ стане мајка на МПЦ? Села пушти предл...

Подобро од оригиналот: “Despacito Chicken Version” (Видео)

Гуменава кокошка  ја пее уште подобро од оригиналот… Despacito Chicken VersionCredit: Franco Muñoz Posted by Кројачот од Панама on Saturday, November 25, 2017

Сите у Сити и ја у Сити. Иначе како ќе оговарам

Сите у Сити и ја у Сити. Иначе како ќе оговарам. Гужва, мислиш без пари даваат. Во ДМ сѐ преместиле, а ние сме како куче… Posted by Дана Прелиќ on Saturday, November 25, 2017

Не е тешко да станеш. Тешко е да ОСТАНЕШ

Фејсбук статус: Тоше Поп-Симонов Не е тешко да станеш. Тешко е да ОСТАНЕШ. “Меморија” вечерва го положи најтешкиот испит – филтерот на времето. После дваесет и кусур години пауза направија концерт по сите светски стандарди, на кој дојде река од илјадници луѓ...

Едноставно лудо. Дали ќе го направите ова? (Видео)

City selfieSimply insane. Would you do this? Posted by RISING on Monday, October 16, 2017 …

Зељка и Хирургија

Едно време нон – стоп си искачав во Ургентен центар на Клиники. Ќе си го спроведам итниот случај ќе си земам кафенце од банкоматот, ќе си седнам на мојата клупа пред ургентен и си чекам. И така преклани ова време клава зелка сопружникот и едно време упаѓа дома крвјосан ...