Зш да не ги отвориме кафаниве, кафи”Ќ”иве коке е стварно и вистинско време за отворајне!!


Зш да не ги отвориме кафаниве, кафи”Ќ”иве коке е стварно и вистинско време за отворајне!!
Шо? Со Кафе за носејне? немат врска
Ние сме(бар мојот Аквариус) објекти шо си ги почитувет гостите и за нив живиме.
Ќе им дајме кафе за попт? Зш!
Ар дур не седнет, не чует уба музика и не искомуницирет со шанк, со шанкер, со гостин на другата маса, ЏАБЕ
Кафаната е куќа, храм кј шо се сретвет ногу души а не само “бизнис” и нешчо за по пт😉

Буде Аквариус

Посетено 1.204 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

english anime AnimeHeaven Tokyo Revengers

AnimeHeaven That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 23

stream anime online Attack on Titan

AnimeHeaven Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 15

AnimeHeaven Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation