Они праат тематски паркови, ние немаме ни Луна Парк

Од 7-ми април, следната година, на само неколку километри од Барселона, се отвара тематскиот парк на Ферари. Паркот ќе располага

Прочитај повеќе

Фчерашни Новости – Сезона 3, Епизода 9 (Видео)

[fblike] Епизодата 9 на пародичните вести во целиот свој сјај фрла нов поглед на работите кои ни се случуваа во

Прочитај повеќе

Можда у Македонија не можеме да се пофалиме со ногу автопатишта…

Можда у Македонија не можеме да се пофалеме со ногу автопатишта, ама затоа па можат да ни подзавидат на бројо

Прочитај повеќе

Кај нас Movember го мешаат со нешто друго…

У Македонија по повод Movember, гледам како цел ноември мажите пуштаат подочњаци а жените бркови. За никаде…

Прочитај повеќе

Братски топол совет како да ја изненадите девојката оваа зима!!!

Иде зимо… [fblike] Зимото обично од небото паѓа кристален воден мраз у облик на снегулки, или кај обичните смртници попознато

Прочитај повеќе