Можда у Македонија не можеме да се пофалиме со ногу автопатишта…

vlada
Можда у Македонија не можеме да се пофалеме со ногу автопатишта, ама затоа па можат да ни подзавидат на бројо на психопатишта.

Посетено 3.288 пати