Они праат тематски паркови, ние немаме ни Луна Парк

ferari 1Од 7-ми април, следната година, на само неколку километри од Барселона, се отвара тематскиот парк на Ферари. Паркот ќе располага со највисокито ролеркостер во Европа и со уште куп други брендирани опции.
Еве како ќе изгледа:

Него ние до кај сме со панорамското тркало?

panorama

Посетено 468 пати