Секс, секс, секс, ебеш живот без ебење

Познато е и кои се најдобрите ебачи…Тоа се мажите стари помеѓу шеесет и деведесет и седум години кои имаат пари,

Прочитај повеќе

Можеби прво би требале да забраниме носење костуми

„Ниедна жена на светов облечена во бурка (или хиџаб или буркини) нема направено никакво зло. Но јас бев отпуштен (без

Прочитај повеќе

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од:

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од: 1. Центар 2. Влае 3. Ѓорче “Џанадар збира” – 1995  

Прочитај повеќе

The Seven Metamorphoses of Yamato Nadeshiko Episode 25

https://animeheaven.pro watch animes

WCOStream: Majo Minarai wo Sagashite anime episode Full online free at https://wcostream.cc the flintstones wcostream

AnimeBee Watch english anime Online in HD for FREE

Exercism: https://exercism.io/profiles/animefreakws

Wordlab: https://www.wordlab.com/forums/users/animefreakws/