Можеби прво би требале да забраниме носење костуми

burka
„Ниедна жена на светов облечена во бурка (или хиџаб или буркини) нема направено никакво зло. Но јас бев отпуштен (без должно објаснување) од страна на човек во костум. Луѓе во костуми фраудалозно ми продавале пензински полиси и инвестиции во фондови кои потоа ме чинеле иљадници фунти. Луѓе во костими не’ одведоа во катастрофални и нелегални војни. Луѓе во костуми ги водат банките кои го предизвикаа падот на берзите и крахот на светската економија. Други луѓе во костуми турнаа милиони луѓе во мизерија со воведување тешки мерки за штедење. Ако веќе почнуваме да им кажуваме на луѓето како да се облекуваат, можеби прво би требале да забраниме носење костуми.“
Хенри Стујарт

winner-Life_RZ

Посетено 952 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!