Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од:

igor-blinks

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од:

1. Центар
2. Влае
3. Ѓорче

Џанадар збира” – 1995

 

Посетено 1.663 пати