Секс, секс, секс, ебеш живот без ебење

Ведрана Рудан
Ведрана Рудан

Познато е и кои се најдобрите ебачи…Тоа се мажите стари помеѓу шеесет и деведесет и седум години кои имаат пари, недвижности, а уште се и министри, мафијаши, претседатели на влади, држави и на Европската унија. Каде води моето набројување на општопознатите вистини? Вие веќе знаете дека човекот може без храна и без вода и без интернет. Без секс не може. Секс, секс, секс, ебеш живот без ебење.

3. Февруари 2014
Автор: Ведрана Рудан
Посетено 15.477 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!