Ќе победите бре, но каде ви отиде човечноста???

Ќе победите бре, но каде ви отиде човечноста? Како да забораваат сите на обичните луге, типично за секој избори е

Прочитај повеќе

7 причини зошто да имате секс авантура на летен одмор

Сексот како секс е секогаш добар, но постојат периоди кога од добар преминува во најдобар. Тоа се тие периоди како

Прочитај повеќе

10 причини зошто да останеш со девојката која сака да патува

Постојат два типови на девојки, оние кои сакаат да патуваат и оние кои сакаат да седат во својот роден крај,

Прочитај повеќе

10 работи за кои размислува вашата девојка, но не смее да ви ги каже

Ние, жените, понекогаш знаеме да претераме со размислувањето. Тоа е сосема нормално за нас. Знаеме да анализираме и размислуваме предолго,

Прочитај повеќе

Живот според правилата на Далај Лама

Легендарниот миротворец и нобеловец Далај Лама има објавено многу дела, но за повеќето најинтересни се неговите правила за среќен живот.

Прочитај повеќе

Вие не сте уплашени од иднината, вие сте уплашени од повторувањето на грешките од минатото

Не е секогаш лесно да станете од креветот. Понекогаш, доколку знаеме дека денот ќе ни биде напорен посакуваме да продолжиме

Прочитај повеќе

4 Прашања кои треба да го прашате вашето момче пред да ви стане сериозна врската

 Што е сериозна врска? Доколку постојат повеќе работи кои укажуваат на сериозна врска, тогаш мора да постојат и многу работи

Прочитај повеќе

Како да преболите некого за кој мислите дека никогаш нема да можете да го преболите

Некои луѓе навистина е тешко да се преболат. Тоа е само една работа со која постои можност да се соочите

Прочитај повеќе

5 Ужасни работи кои ќе ги почувствувате кога сте заљубени

Не постои чувство, искуство, ниту реалност како кога сте заљубени. Можете шетајќи се низ градот да сретнете личност и веднаш

Прочитај повеќе

18 ретки, прекрасни фотографии на Мерилин Монро од почетокот на нејзината кариера

Малкумина знаат дека пред нејзината легендарна филмска кариера, Мерилин Монро позирала како модел за познатиот пин-ап артист Ерл Моран. Уметникот

Прочитај повеќе