18 ретки, прекрасни фотографии на Мерилин Монро од почетокот на нејзината кариера

Малкумина знаат дека пред нејзината легендарна филмска кариера, Мерилин Монро позирала како модел за познатиот пин-ап артист Ерл Моран. Уметникот бил премногу воодушевен од нејзината убавинa.
Сакавме да споделиме некои од првите фотографии на Моран. Тие ќе ни помогнат да се потсетиме дека на почетокот таа била срамежлива млада девојка која воопшто не се разликувала од останатите тинејџери.
Плус, нејзината насмевка е една од најпознатите природни и прекрасни насмевки што сме ги виделе.

570255-R3L8T8D-800-4d932a9288ee

570005-R3L8T8D-800-10cd431dd57a

570055-R3L8T8D-800-26

570105-R3L8T8D-800-2d3696c2507f

570155-R3L8T8D-800-31fe49041242

570205-R3L8T8D-800-3db8db0930d7

570305-R3L8T8D-800-72871ccc4d7e

570405-R3L8T8D-800-85969f095b94

570505-R3L8T8D-800-a134992e33de

570555-R3L8T8D-800-af0baeacd376

570605-R3L8T8D-800-bc7f2c7be382328b2acb4b829712c9b5

570655-R3L8T8D-800-bf02bfa872b9

570705-R3L8T8D-800-Biki4

570755-R3L8T8D-800-cd6f7cfd8965

570805-R3L8T8D-800-dd670cb6bd86

570905-R3L8T8D-800-fcf841ccbff5

570955-R3L8T8D-800-marilynmonroe13

571005-R3L8T8D-800-Monroe_Marilyn_046

 

 

Посетено 2.933 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!