7 причини зошто да имате секс авантура на летен одмор

Сексот како секс е секогаш добар, но постојат периоди кога од добар преминува во најдобар. Тоа се тие периоди како на пример јавно возбудување, секс на летен одмор односно летна авантура или пак секс после забава во тоалетот од клубот.

7-pricini-zosto-da-imate-seks-letna-avantura-na-odmor-1

 

Денес ќе приложиме неколку причини зошто сексот на летен одмор е најдобар од сите останати типови на секс, веруваме дека ќе се сложите со секоја од нив.

1. Не се сексате во вашиот кревет

Поради тоа може да испробате секакви секс фантазии кои не би ги исполниле на својот домашен кревет и на своите чаршави од страв дека ќе ги извалкате.

Впрочем секс на туѓ, нов кревет е секогаш примамлива понуда.

2. Сексот е без обврска

Бидејќи се работи за летна авантура сексот секако е без обврска што истиот го прави повозбудлив и поексполозивен.

3. Секс и алкохол е добра комбинација

Па што ако се напиете чашка алкохол повеќе и завршите во кревет со вашата летна авантура?

4. Не се грижите за мсилењето на соседите

Исто така не мора да се грижите што ќе речат соседите бидејќи за кратко време нема да ги видите никогаш повеќе.

Поради тоа може да си дозволите и да викате, лудувате или врискате во сексот на цел глас.

5. Мебелот во хотелот ве моли да имате секс на него

Едноставно ве тера да имате секс на секое можно парче мебел од хотелската соба.

6. Собната послуга секогаш е на располагање

Тоа значи дека доколку ви се пријаде после секс или ви треба апче против мамурлук после пијан секс, собната послуга секогаш ќе ви биде на располагање без да излегувате цел ден и цела вечер од собата со вашиот секс партнер.

7. Не сте на работа наредното утро

Најубавата причина која може да ви докаже дека секс на летен одмор односно летна авантура е најдобра секс понуда претставува спиењето до доцна после секс, бидејќи наредното утро не мора да станувате за на работа.

Вие сте на летен одмор!

Посетено 7.855 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!