Кои дроги ги преферирате, можеби холестерол? (Видео)

Се надеваме дека дечково не е сериозен, а можда и од холестеролот му е..

 

NESTVARAN VIDEO U KOM ZADRIGLI GOSPODIN PROMOVIŠE NEZDRAV NAČIN ŽIVOTA I NE DROGIRA SE (ŠPRIC) (POMIJE)

Posted by Dnevnjak on Friday, December 16, 2016

Посетено 4.028 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!