Се обидов да ја отворам влезната врата со ЛАКТОТ. Не оди. Едно е да киваш во лакт, а друго е со него да отвораш тешка врата.

Бев во дуќан по храна. Дојдов дома, ги оставив торбите на маса, отидов до купатилото. Ги миев рацете 20 секунди

Прочитај повеќе

Драган Б. Костиќ: Простете, ама подобри се и турските серии, од македонските изборни серии

Еееј, што ти е политика! Јас не можам да минам бројка од пет илјади фанови на бренд музички емисии како

Прочитај повеќе

Синоличка Трпкова: Таа во студиото што гостувала кај Чом со Румена што рекла дека не е феминистка – сум јас.

фото: принтскрин телма Таа во студиото што гостувала кај Чом со Румена што рекла дека не е феминистка – сум

Прочитај повеќе

Јелена Јованова: Размислувам како поинаку да ги воспитуваме не само девојчињата туку и момчињата! Не од утре, од сега!

Неодамна со колешка од Индија зборевме за тоа како сеуште кога женско дете ќе се роди во Индија настапува тишина,

Прочитај повеќе

Ду-ју хев а тајм фор риал Скопје традишинл брекфст, ајм тхе менаџер. Ме буљи десет секунди…и вика ЈЕС

Кога бев признат скопски хотел менаџер, секое сабајле рутина ми беше да ја проверувам “шведската маса”. Прво ги кревав пржените

Прочитај повеќе

Нема младост, нема радост. Младоста и радоста живеат некаде во странство

Поминуваш на пазарен ден низ чаршија и гледаш само пензионери. Најверојтно и градот вклучително и државата ни е таква. Стари,

Прочитај повеќе

Сами сме си криви, Додека се акавме по ЗЗ-Топ, МНТ, Аксерај, Мондријани, Чаршија, итн..

Сами сме си криви, Додека се акавме по ЗЗ-Топ, МНТ, Аксерај, Мондријани, Чаршија, итн.. додека расневме на Дорси, Хендрикси, Боуви,

Прочитај повеќе

Watch Fairy Tail Episode 130 at website https://funimationfree.com funimation ps4

Watch Log Horizon: Destruction of the Round Table Episode 1 at AnimePlanet arifureta anime planet