Секоја чест на доктори, полиција, касиерки, медицински сестри и остали

Секоја чест на доктори, полиција, касиерки, медицински сестри и остали, ама и дечкиве у целото ова срање они го чистат нашето ѓубре!

Posted by Robert Atanasovski on Tuesday, March 24, 2020

Посетено 1.874 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!