Затоа што јавното здравје е заедничка одговорнот, Diners Club Ве советува!

Во согласност со препораките на Министерство за здравство и Владата на Република Северна Македонија, Diners Club се приклучи со дополнителни препораки за своите членови, кои во наредниот период би имале потреба од услуги во салонот на Diners Club.

 • За секоја потребна информација, наместо посета на салонот на Diners Club јавeте се на 15 155, контакт центарот нуди24-часовна корисничка поддршка;
 • Доколку треба да подигнете картичка од салонот на Diners Club, јавете се на 15 155, истата ќе ви биде доставена преку службата на Diners Club.
 • Користете ја услугата My Diners ( на Diners Club мобилната апликација) за:
 • Моменталната состојба на картичката;
 • Содржина на сметка –со избор на година и број на сметка;
 • Трансакции за период;
 • Уплати за период;
 • Трошоци за следна сметка кои не се фактурирани.
 • Пријавете се за траен налог за плаќање на сметки на услугите на ЕВН и Телеком.
 • Избегнете ги гужвите во маркетите и пазарете онлајн со Diners Club картичката на:
 • e-tinex.mk
 • paket.mk

За сите дополнителни информации јавете се во контакт центарот на 15 155.

Доколку е неодложна посета на салонот на Diners Club, во истиот се обезбедени средства за дезинфекцијa. Работно време на салонот во периодот од 12.03.2020 до 25.03.2020 година, е од понеделник до сабота, од 10:00 до 14:00 часот.

Diners Club и Вие, создадени еден за друг.

Посетено 225 пати

free anime. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

animeflix Attack on Titan Final Season (Dub)

watch animes Gintama

anime to watch DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

animeflix website Dragon Ball (Dub)

animeflix website Boruto: Naruto Next Generations