Наједноставна контрола за мокраќата за машки…


Наједноставна контрола за мокраќата за машки…..

Испади у дворот и мочај….
Ако се собират мравки—дијабетис…
Ако си и помочаш нојз’те—проблем со простат’та…
Ако мириса на месо—покачен холестерол…
Ако каа го тресиш, те врте зглобот—артритис..
Ако каа мочаш, травата одма се суше—ногу ракија…
Ако си влегол дома, а не си го вратил у гаќите—деменција..

Фејсбук статус: Златко Вузевски

Посетено 884 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!