Дедо ми го видел кралот, татко ми Тито, а ја…

  Дедо ми го видел кралот, татко ми Тито, а ја г‘зот на Станија. — Хајди (@teta_od_Amerika) March 15, 2014

Son of a Preacher Man

Dusty Springfield – Son of a Preacher Man

НИНА СТЕФАНОВА

Секое утро ми започнува со нескафе најчесто околу 6:30ч. Уживам во утрата и денот кој се буди. Верувам дека енергијата и доброто расположение кое ќе го понесете од својот дом ќе ве следи во текот на целиот ден! Второто кафе во денот го пијам со моите колеги и денот може да почне....

Благодет е да се живее на тивка улица…

Фејсбук статус: Светлана Сеси Камџијаш Благодет е да се живее на тивка улица. Славеј да те буди. Да ја гледаш совршената зора што раката на тато ја поставила. Ја проверувам сопствената оска, центрираноста..Стојам на точката која води кон сите правци. Добро утро и убав де...

Perfect Day – Lou Reed

Perfect Day – Lou Reed & Bono & Dr. John & Elton John & D. Bowie & Duran Duran TRAINSPOTTING  Lou Reed – Perfect Day

Добар ден, апчиња против безобразно римување имате?

Добара ден, апчиња против безобразно римување имате? - Имаме, сакате? - Да ми го џвакате. — Дарјан Раденковиќ (@darjanr) March 18, 2014

MAD ABOUT YOU

MAD ABOUT YOU – HOOVERPHONIC Hooverphonic With Orchestra – Mad about you

ФЕЈСБУК РЕАКЦИИ НА ИЗЈАВАТА НА ДАЦ

Коментарите на фејсбук во врска со  изјавата во која Дац го откачи “Дневник“.    

Светлана Камџијаш

Утрото е пукнатина од ноќта што се шири – бел лист што го чека својот шарен цртеж. Вкусот на првото утринско кафе, од кое сум зависник, е условен од она што му претходи. Седнувам крснозе. Исправена, пуштам да дојде чувството на проточност и поврзаност (сводот над ...