Јас Форсквер го разбирам како…

logo_twitter_withbird_black“Јас Форсквер го разбирам како социјална мрежа за кучиња кои се подмочуваат на местата кои биле за да обележат територија”.
– Гоце Делчев
foursquare-logo

 

 
Посетено 494 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!