“не мрчи Ано, од љубов е”

Сакам да ми пишеш од нигде никаде и да ми кажеш да сум спремна за кратко за некои смешни 15 минути и кога ќе те прашам како да се облечам да ми го изрецитираш Тагоре “каква и да си дојди, не се колебај при облекувањето” па од брзање да си ја размачкам маскарата (тоа е о...

Aко Сме Од Исто Село – Соселани, Aко Сме Од Ист Град – Сограѓани

Aко сме од исто село – Соселани Aко сме од ист град – Сограѓани Ако сме од иста држава – Сочуство. — Мина Мандарина (@Mandarina_84) July 23, 2015

Две Мушички Страсно Водат Љубов (Видео)

Во природата има некои скриени дејанија за кои не сме свесни, па дури и да ни се одвиваат пред нос. Овие две мушички страсно водат љубов во канцеларија, на раката на ќерка ми. ____________________Интересна кулминација Two midges sexing on my arm #justnow Posted by Dafina...

‘Еднорог Жена‘ Има Закажано Операција За Отстранување На Рогот На Главата

Една постара жена која живее во Кина стана позната како “еднорог жена”, затоа што има голем израсток кој никна на врвот нејзината главата, сличен на роговите кај животните. Нејзиното вистинско име е Liang Xiuzhen, 87, и таа наскоро ќе биде во можност да живе...