Луѓе, што е тоа 8. март?

Шкарт 8. Март Ааааа, нема заеббанција годинава. Се осеќам некако јак и горд што во петокот не се зезнав, па

Прочитај повеќе

Второ дете? Хмммммм…

[fblike] Проблем. Ќерка ми наполни 7 години и има проблем. Сака братче, сестричка, ако може близнаци-Бинго. Постојано го проверува стомакот

Прочитај повеќе

Шупче звано Шалтер-Его

Ја имав таа несреќа, деновиве да си ги тенчам ионака веќе истенчите живци, чекајќи и акајќи се до бесвест пред

Прочитај повеќе

Кој се плаши од Јосип Броз Тито?

Ама баш никогаш нема да можам да заборавам два момента од мојот  полавековен, привремен престој на планетата Земја. ПРВИОТ, таму некаде

Прочитај повеќе

Дојди да остариме заедно…ако смееш

Ќе се родиш, веројатно во маки, ако немаш врски, ако не поткупиш некој “бабец” или бабица. Па, ќе ти се

Прочитај повеќе

Писмена по МАЌЕДОНСКИ…

Од сабаље станав, ги замив забите (заклучно со УМНИК-от), после се избањав, откако претходно го искључив бољерот и тргнав накај

Прочитај повеќе

СКОПЈЕ МОЕ – ЛЕПШЕ ОД ПАРИЗА

Вака значи: дали, сте приметиле што се случува во секое можно претпријатие, јавна институција, државна, градска, нема везе? Се случуваат

Прочитај повеќе

Какви Ќенефи – Такви Газди

Нашево Скопјенце, отсекогаш важело за град со голема кафанска и боемска традиција, а нашиов народ како голем мераклија за добра

Прочитај повеќе

Нокте на малиот прс?

Кога бевме мали, во близина на последна дваесчетворка во Тафталиџе 2, имаше една трафика со таков лимен покрив, што кога

Прочитај повеќе

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

anime dao Attack on Titan

AnimeDao Attack on Titan Season 3 Episode 10

dubbed anime AnimeDao Black Clover

Record of Ragnarok

AnimeDao Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train