Огледалото е мојот најдобар пријател

Огледалото е мојот најдобар пријател, бидејќи јас кога плачам, тоа никогаш не се смее. – Чарли Чаплин  

Прочитај повеќе

Нова година е за аматери…

[fblike] “Нова година е за аматери, за оние кои никогаш не остануваат после полноќ во кафани”  – Момо Капор

Прочитај повеќе

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од:

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од: 1. Центар 2. Влае 3. Ѓорче “Џанадар збира” – 1995  

Прочитај повеќе