Никогаш не бев сиромав, но честопати бев без пари

mike-todd
Никогаш не бев сиромав, но честопати бев без пари. Да бидеш без пари е минлива состојба:
да бидеш сиромашен е состојба на духот.

Мајк Тод
Посетено 6.774 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!