Огледалото е мојот најдобар пријател

charlie


Огледалото е мојот најдобар пријател,
бидејќи јас кога плачам,
тоа никогаш не се смее.

– Чарли Чаплин

 

Посетено 401 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!