Неверојатна изведба на ‘Sultans Of Swing’ на тројцата легендарни гитаристи

Tommy Emmanuel, John Jorgenson и Pedro Javier González ја изведоа “Sultans of Swing“, освен оригиналот од Dire Straits не би можело да биде

Прочитај повеќе

Гласот На Боб Марли Повторно Роден (видео)

[fblike] Реинкарнација на Боб Марли… [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=3B8uBkM6CiQ[/youtube]

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Раде Шербеџија за Влатко Стефановски

Вака изгледа текст кога се пишува со љубов и почит и од срце, а не по протокол. Раде во Скопје

Прочитај повеќе

Bugatti Bistro Weekend

Неки фини људи и добро зезање у Бугати Бистро. Sирни галерија ВИДЕО: Аки Ракимовски во живо, Бугати Бистро. [youtube height=”HEIGHT”

Прочитај повеќе

Feeling Good

Gina & The Swingers – “Feeling Good” [email protected] bistro [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=Sn0P2E0oYQo[/youtube]

Прочитај повеќе