Неверојатна изведба на ‘Sultans Of Swing’ на тројцата легендарни гитаристи

AlfaLogoBanner1180x90_noeffectsTommy Emmanuel, John Jorgenson и Pedro Javier González ја изведоа “Sultans of Swing“, освен оригиналот од Dire Straits не би можело да биде подобро…

Посетено 4.576 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!