Женско може да напраи се, ама до тоалет сама да отиде НЕ

dve vo wc-pocetna_majkatiitatkoti
Женско може сама да испие една флаша, да го истепа дечко ѝ, да иде сама по темни улички, но до тоалет иде со другарка ѝ.
savatours baner text 595
Посетено 1.426 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!