Владава ко ќе ја враќа евтината струја нека ја врати у некое нормално време!

zaprska

Владава ко ќе ја враќа евтината струја нека ја врати у некое нормално време! Доста ни беше од мирис на манџи во 2 сабајле и ненаспани мајки и свекрви!

Posted by Kalina Kosi on Wednesday, June 7, 2017

Посетено 1.316 пати