Утрински фитнес

utrinski fitnes_pocetna_majkatiitatkoti
Утрински фитнес. Многу ми дојде право да ви кажам. Прво 15 минути кардио на точак, па серија стомачни, па серија вежби за врат, па серија вежби за нозе, па за бицепси, па за трицепси… Не можев веќе да издржам. Се откажав. Кој може да изгледа толку долго видео до крај?
Посетено 803 пати