Често ме прашуваат зошто веќе не пишувам статуси. – Дана Прелиќ

Често ме прашуваат зошто веќе не пишувам статуси. Најверојатно изгубив волја откако Катица падна во “презандана”😎 Сфатив дека нема надеж

Прочитај повеќе

Се’ е испревртено и нема назад

Инспирирана од вчерашното одбележување на 50 – годишнината од отворањето на нашето школо……Без да западнам во патетичност ќе кажам: имавме

Прочитај повеќе

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

online anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba (Dub)

watch subbed anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc

AnimeDao Dragon Ball Super (Dub)

dubbed anime DARLING in the FRANXX

watch anime dub DARLING in the FRANXX (Dub)