Тошо Малерот: Абе Баце, знаеш што приметив овде у Австралија, ако не работиш, немаш пари

bushman-naslovna

Само шо се слушнав со Тошо Малерот и меѓу другото ми вика:
“Абе Баце, знаеш што приметив овде у Австралија, ако не работиш, немаш пари”.
Значи и во Македонија е скоро исто, со една мала разлика…ако работиш, немаш пари.
Посетено 8.603 пати