Тетка ми го смени полот – Драган Спасов Дац

Тетка ми имаше проблеми со кичмата и требаше да се оперира ама операцијата беше прескапа. Затоа реши да си го

Прочитај повеќе

Драган Спасов Дац: Билјана Беличанец беше мојот Петар Пан

Билјана Беличанец беше мојот Петар Пан. Полетна како никој од нашата бранша, леташе високо со своите улоги и оддаваше цврстина

Прочитај повеќе

Ние Македонците сме единствениот народ во светот што може да се замрази помеѓу себе преку ФБ

Ние Македонците сме единствениот народ во светот што може да се замрази помеѓу себе преку ФБ. Се мразиме помеѓу партии,…

Прочитај повеќе

Кога бев мал, во училиштата немаше обезбедување.

Кога бев мал, во училиштата немаше обезбедување. Чистачките беа закон! Posted by Dragan Spasov Dac on Wednesday, February 21, 2018

Прочитај повеќе

Website https://4anime.biz: Watch WataMote: No Matter How I Look At It, It's You Guys' Fault I'm Unpopular! 4anime Episode 12 persona 4 animation crunchyroll

Obsolete (https://animeheaven.pro/m/2Bxd) Episode 12

Watch A Lull in the Sea Episode 26

Website https://wcostream.cc: Watch Moribito - Guardian of the Spirit wcostream Episode 26 watch anime free

Weddingbee: https://www.weddingbee.com/members/gogoanimelol/#

Alexandria gov: http://www.alexandria.gov.eg/Lists/comp_new/DispForm.aspx?ID=25431