Што фотографираат странците во Скопје?

Странци фотографирале низ скопските улици, а потоа своите фотки ги закачиле на интернет, еве неколку…

Andrey Andreev - The Old Bazaar in Skopje
Andrey Andreev – The Old Bazaar in Skopje
Hrvoje Humek - Night in Skopje
Hrvoje Humek – Night in Skopje
Sakis Panagiotopoulos - Old stone bridge
Sakis Panagiotopoulos – Old stone bridge
Pong Lenis - Dark Mist
Pong Lenis – Dark Mist
Ian Coles - Macedonia Square, Skopje
Ian Coles – Macedonia Square, Skopje
Christian MICHEL - Lost Cemetery
Christian MICHEL – Lost Cemetery
Burak Çetin - Old Bus
Burak Çetin – Old Bus
Bubuphotography - Wish you were here...(2)
Bubuphotography – Wish you were here…(2)
Ardijan Latifi - Being human!
Ardijan Latifi – Being human!
Посетено 16.461 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!