Какви ти се мислите таков ти е…чекај, како беше?

На час по мајчин јазик, професорката паламуди:

-Какви ти се мислите, таков ти е животот…

Еден школски:

-Море да знаеш какви ми се мислите, супер сум вака у животов…

Посетено 956 пати