Што фотографираат странците во Скопје?

Странци фотографирале низ скопските улици, а потоа своите фотки ги закачиле на интернет, еве неколку…

Прочитај повеќе

Your Lie in April Episode 22 at AnimeHeaven animehaven

Gleipnir (Dub) Episode 6 at AnimePlanet anime planet recommendations