Сладоледот како мерило за социјалниот статус

На точење од апарат – Сиромаштија

Овошен на стапче – ниска средна класа

Корнет – средна класа

Кинг, Бос и слично – средна висока класа

Нирвана со лажичка – се покродоа маму им јебем боржујска!!!

Посетено 221 пати