Што рекоа познатите околу отварањето на фамозниот Тунел?

Ѕинго:
-У тунелу у сред мракааааа!!!

Просечен кумановец:
-Ичера у Туњел ногу јака свирка!

Заев:
-Не беше како на карнивалето, ама добро минахме, шо…

Драган Вучиќ:
-Вреќа брашно за вас, пошто стварно сте сељачана тешка!

Петре М. Андеевски:
-Штета шо за мојот ‘Тунен’ никој не слушнале…

Извесен ЕУ советник:
-Нека се вика ‘Кртот Добра Надеж’

Џокси:
-На Велигден сум се заљубил!!!

Посетено 3.771 пати