Поштуем типчиња со “полна” актен-ташна

[fblike]Боље него да ја мафтаат празна.
akten-tasna
Отсекогаш најмногу сум ги поштуел типчињата што у актен-ташната носат љута пиперка, буковец и конзерва месен нарезак. Боље него да ја мафтаат празна.
Посетено 271 пати

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски